top of page

att köpa valp av oss

Alla som är intresserade av att köpa valp från oss vill jag ha en kontakt med och träffa personligen. För oss är det viktigt att personkemin stämmer och att vi kan lita på att ni ger valpen ett bra liv. Självklart vill vi också få följa er och valpen genom livet. Valparna bor i vårt hus och när de blir lite äldre får de komma ut på gården där vi har en stor fin hage till dem. Vi jobbar även mycket med att socialträna valparna t.ex. att de får träffa andra människor, barn och vi tränar även bilåkning.

Den mentala och fysiska hälsan är viktig i vår avel. När ni som valpköpare kommer för att hämta er valp vid 8 veckors ålder är dem:

- Avmaskade 3 gånger

- Veterinärbesiktade (som äldst 7 dagar) 

- Vaccinerade

- Chippade

- Dolda fel försäkrade i 3 år

- Pass medföljer

- Genomgått ett mentaltest (för mer information)

Det är jag, Lisbeth som väljer vilken valp som blir just er utifrån erfarenheter, familjesituation, intresse för t.ex. utställning, tävlingar m.m. Försöker att tillgodose era egna önskemål men jag kommer alltid ha sista ordet.

 

Vid 8 veckors ålder börjar valparna att flytta till sina nya hem enligt överenskommelse med sina nya ägare. 

För rasens bästa framtid så önskar jag att alla mina valpköpare röntgar höfter och armbågar samt undersökning av patella vid 18-24 månaders ålder. Då dessa resultat är viktiga för min framtida avel och hundarnas välmående. 

gottbols kennel

EURASIER%20SILUETT_edited.png
IMG_3727.jpg
bottom of page