top of page
  • Skribentens bildLisbeth Åberg

En vecka har gått..


De små liven har nu flyttat till sina nya ägare. Vi har behållit en tik från kullen som heter Carmen och en tik har jag bibehållen avelsrätt på. Jag har haft kontakt med alla valpköpare och de är så duktiga med sina små. Det känns så bra med alla valpköpare och det ska det ju göra. Måste nog erkänna att jag saknar valpmyset. Men jag vet att jag kommer att få träffa dem alla snart igen. Alice tog det hela med ro när de flyttade och jag tror nog hon var lite trött på dem de sista dagarna. 9 stycken är ju många att ta hand om men hon gjorde det galant. Det var värre med lilla Carmen, hon saknade sina syskon. De första dygnen var hon orolig men nu har hon funnit ro.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nu hoppas vi på små valpar...

Nu är Palma parad med Polkas Valpar Douglas De Jynx. En trevlig och snygg hane. Det blev 1 parning den 13 Nov. Förhoppningsvis blir det valpar i huset i mitten på Januari 2021. Det blir Palmas sista k

Opmerkingen


bottom of page